#Film En Fotostudio A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Film En Fotostudio A

Bij Filmstudio Nijmegen vind je een van de grotere white-screen studio’s van Gelderland. In onze grootste ruimte, Studio A, vind je een mat-witte limbowand van 7,20 x 7,20 meter groot en 3,0 meter hoog, met een totale vloeroppervlakte van bijna 52 vierkante meter. Ruim toereikend voor de meeste, veeleisende producties.

De wand is bovendien prima uit te lichten met de hier aanwezige studioverlichting en is tevens standaard uitgerust met een RGB-flood systeem van LedGo, zodat de wand in elke door jou gewenste kleur kan worden gezet. Het truss-systeem is voorzien van een bounce-plafond. De studio is tot slot voorzien van akoestische panelen zodat hinderlijke nagalm tot een minimum is beperkt.

Naast het gebruikelijke basispakket biedt ons PRO pakket jou nog meer voor minder. Voor de cinematograaf waarbij kwaliteit voorop staat. Zo vind je in dit pakket enkele van de beste RGB lampen van dit moment inbegrepen, tegen een zeer gereduceerd tarief, waarmee jij jouw productie gegarandeerd naar een hoger niveau tilt.

Bij deze studio ..

  • Gratis WiFi, koffie, thee, of cup-a-soup naar keuze.
  • Ben je aantoonbaar student van een media gerelateerde opleiding? Dan ontvang je nog eens 20% korting.
  • Gebruik van onze visagie ruimte en voorzieningen, zoals kledingrekken, kledingstomer, afsluitbare lockers, en kleedkamer.
  • Equipment vergeten? Bij ons is een ruime hoeveelheid aan gear te huur.
  • De studio is voorzien van een koelkast en magnetron. Optionele catering of restaurants bevinden zich dicht in de buurt.
  • Makkelijk bereikbaar via A73. Ruim en tevens gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • De studio is gemakkelijk bereikbaar via een overhead deur voor eenvoudig laden en lossen.